Vace Selviyan

Oprichter & inspirator ACT MT
Learning & Development Specialist, Business Development Analyst, NLP-Trainer, Professional Coach

info@actmaatwerktraining.nl
06-24 28 70 40  

Meer weten? Kijk hier

Linda van den Bergh

Mede-oprichter & inspirator ACT MT
Algemeen coördinator
Kunstschilder, goudsmid, docent

linda@artstudiolinda.nl 
06-505 26.314

Meer weten? Kijk hier

Wat doen we?

Wij begeleiden mensen, teams en organisaties in hun ontwikkeling. Zowel in persoonlijke als in bedrijfscontext verstrekken we trainingen en coaching aan iedereen die op zoek is naar meer zingeving, kwaliteit en resultaat in leven of werk. Dat doen we via aandacht voor communicatie, zowel met eigen “ik” als met de omgeving.

NLP of Neuro Linguïstisch Programmeren staat daarin centraal. Het is een uitgelezen middel om op een efficiënte en zinvolle manier de structuur van ons denken, emotioneel reageren en gedrag te ontleden en waar nodig bij te sturen. Jezelf bevrijden van wat niet van jou is en durven te worden wie je in wezen al bent, zo kom je in innerlijke harmonie en (zelf)leiderschap. Het motto van ons team is dan ook steeds Develop, Connect, Lead.

Vace Selviyan (1958)

Vace Selviyan: Oprichter van ACT Maatwerk Training
Learning & Development Specialist, Business Development Analyst, gediplomeerd NLP-Trainer & -Coach, Transpersooonlijk Coach

Mijn naam is Vace Selviyan, medeoprichter van ACT Maatwerk Training. Als Learning & Development Specialist begeleid ik, samen met mijn team, mensen die op hun werk of in hun privéleven het gevoel hebben dat ze meer kunnen dan ze laten zien. Dit kan zijn op het gebied van persoonlijke of professionele ontwikkeling en communicatie. Ik laat je ervaren dat alles wat je nodig hebt al aanwezig is.
Dit leidt ertoe dat je je drive vindt.
Je hebt de moed om stappen te zetten.
Je krijgt rust in je hoofd.
Kiezen is makkelijk.
Werken is spelen.
Er is geen falen meer, je bent in ontwikkeling.
En, kiest je eigen pad.

 

“Als mensen beginnen zich te ontwikkelen, te leren en steeds beter te worden in datgene wat ze doen, creëren ze een betere wereld”

Vace Selviyan –

Van juwelier naar Learning & Development Specialist

Misschien verwacht je het niet direct, maar ik ben oorspronkelijk opgeleid als goudsmid/juwelier. Sinds 1985 begeleid ik mensen bij het maken van keuzes. Keuzes waar ze zelf blij van worden of anderen een dienst mee bewijzen. Als L&D Specialist heb ik mij steeds meer gericht op professionalisering van communicatie, gedrag en cultuur, zowel in privé als zakelijk sfeer. Communicatie is mijn drijfveer en ontwikkeling is de ‘rode draad’ in wat ik doe.

Ik voel mij een kuiken en een grote bruine beer

Sinds 1985 werkzaam als zelfstandig ondernemer, geniet van een ruime werk- en levenservaring. Laat me graag kennen en bevind me het liefst in een omgeving die zich ontwikkelt, zodat ik mij ook kan blijven ontwikkelen. Ik uit mijn gevoelens, zeg wat ik denk en doe wat ik zeg. Ben vaak het eerste schaap dat over het hek springt, en ben de rups die zich uit de cocon worstelt. In nieuwe situaties voel ik me meestal een kuiken, zonder mijn kwaliteiten van grote bruine beer te verliezen. Het verwonderde kuiken dat met grote ogen om zich heen kijkt en de rustige beer die zonder oordeel aanwezig is, zijn allebei aaibaar, alleen op een andere manier. De flexibiliteit van kuiken naar beer en van beer naar kuiken zorgt ervoor dat ik altijd op ontdekkingsreis ben.

‘Je verbonden voelen’ is mij van jongs af aan geleerd

Als kind van een ondernemer is het ondernemen mij, met de spreekwoordelijke paplepel, ingegoten. Waar ik in mijn ouderlijk huis het meest onder de indruk van ben geweest is dat bij het ondernemen de ecologie altijd in ere werd gehouden. Wat er ook gebeurde, wat goed was voor het gezin, moest ook goed zijn voor de omgeving. Zo heb ik vroeg al geleerd dat wij mensen verbonden zijn met alles en iedereen. Werken en leven vanuit die verbinding leidt tot gezondheid, heelheid, duurzaamheid, voorspoed en uiteindelijk persoonlijke groei.

Die gedachte is de basis geweest voor het oprichten van ACT Maatwerk Training. Begonnen als een platvorm om in verbinding trainingen te verzorgen en in korte tijd uitgegroeid met verschillende diensten:

  Linda van den Bergh

  Mede-oprichter & inspirator ACT Maatwerk Training Kunstschilder, goudsmid, docent

  “Samen met Vace Selviyan vorm ik het kernteam van ACT Maatwerk Trainingen met 5 waardevolle leerlijnen als pijlers.  Van jongs af aan ben ik altijd creatief in de weer geweest met tekenen, schilderen en knutselen. Vanaf mijn elfde jaar wist ik wat ik wilde worden: goudsmid. Naast mijn werk als juwelier/goudsmid heb ik eerst verscheidene hobby-cursussen in tekenen en schilderen gevolgd. Ondertussen heb ik een aantal jaar geleden de kunstacademie gedaan, en ben ik klassiek geschoold professional. Ik heb les gehad volgens de Angel-methode. Die is vooral toegespitst op zeer verfijnd leren tekenen en schilderen volgens de methodes van de oude meesters, en op het belang van de werking van schaduw en licht, en het leren creëren van ronding in je werk.” (Round-sizing)

  In al die jaren dat ik teken en schilder heb ik vaak van mensen de reactie gekregen dat ze dat zelf ook graag zouden leren. Daarom heb ik besloten om mijn kennis te delen, en door te geven aan anderen hoe geweldig het is om leren wat je met de juiste technieken kunt bereiken en gaandeweg te ontdekken wat je eigen stijl is.

  Het ontdekken van mijn eigen stijl maakte mij er bewust van hoe ik de wereld zie en hoe dat zichtbaar te maken voor een ander. Ik ben nieuwsgierig hoe jij de wereld ziet”. Wil je meer verdieping over Teken- en Schildercursussen? Ga naar Art Studio Linda

  Gedragscode van ons team “Code of Conduct” staat voor de waarde van een betrouwbare onderneming. De gedragscode beschrijft de uitgangspunten en de basisprincipes van ethisch gedrag die door ACT Maatwerk Training worden gehanteerd. De code stelt ons team in staat zelfstandig op een verantwoorde manier te handelen naar de waarden en normen van het “New York Training Institute for NLP” (Anne Linden).

  Richtlijnen van de gedragscode

  De richtlijnen van de gedragscode zijn richtlijnen voor onszelf en voor hen, die bij ons trainingen en coaching volgen en het geleerde gebruiken zowel in hun beroep als privé. De richtlijnen zijn:

  • Toon respect voor de waardigheid en integriteit van het individu – de ander, maar ook jezelf – in woord en daad.
  • Lok nooit bewust verandering uit of pas nooit interventies toe, die schadelijk zijn voor de ecologie van het individu. De regel is: breng geen schade toe.
  • Houd de vertrouwelijkheid van cliënten strikt in acht.
  • Gebruik NLP nooit bewust voor persoonlijk voordeel op een wijze die anderen kan benadelen of schaden.
  • Streef steeds naar het behoud en de ontwikkeling van de autonomie van het individu. Respecteer dus het recht van een ieder op: informatie, bescherming en ontwikkeling van de vrijheid van keuze, eigen voordeel (groei).
  • Certificatie op het niveau van NLP Practitioner of NLP Master geeft je geen toestemming om je psychotherapeut te noemen.