Vace Selviyan (1958)

Oprichter van ACT Maatwerk Training
Professioneel Trainer, NLP Coach, NLP Trainer, Transpersoonlijk Coach, NLP Counseler, Ondernemer. Core business: “Transitie Begeleiding”

Vace Selviyan, nlp coach, nlp trainer, nlp counseler

“Mijn naam is Vace, oprichter van ACT Maatwerk Training. Als (NLP) trainer en NLP coach begeleid ik mensen die op hun werk of in hun privéleven het gevoel hebben dat ze meer kunnen dan ze laten zien. Dit kan zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of professionele communicatie. Heb jij onzekerheden? Die had ik ook! Neem bijvoorbeeld mijn naam: “Vace Selviyan”. Ik voel soms twijfel bij mensen, omdat ze denken mijn naam niet te kunnen uitspreken, ze houden zich in. Bij iedere ontmoeting leg ik mijn naam uit en vertel hoe het uit te spreken. Ik maak mij kwetsbaar door geen afstand te voelen tussen mij en de ander, door uitleg te geven in plaats van te eisen dat men mijn naam correct uitspreekt. Dat maakt dat er snel contact is. Ik begin met openheid en de ander volgt mij daarin. Dan is ‘het ijs’ gebroken en we hebben connectie! Door onder andere NLP ben ik opener geworden en heb mijzelf geaccepteerd zoals ik ben. Dat heeft mij gevormd. Het is wie ik ben.”

Van juwelier naar trainer en coach

Misschien verwacht je het niet direct, maar ik ben oorspronkelijk opgeleid als goudsmid/juwelier. Sinds 1985 begeleid ik mensen bij het maken van keuzes. Keuzes waar ze zelf blij van worden of anderen een dienst mee bewijzen. De laatste jaren heb ik mij steeds meer gericht op professionalisering van communicatie, gedrag en cultuur, zowel in privé als zakelijk sfeer. Communicatie is mijn drijfveer en ontwikkeling is de ‘rode draad’ in wat ik doe. Ik ben in het bezit van een Diploma Professional Trainer (NOBTRA), Certificaat Transpersoonlijk coach, Diploma NLP-trainer naar het model van het New York Training Institute (NYTI) voor NLP. Ook ben ik in het bezit van een Diploma NLP Coach, NLP-counseler en heb ik Diploma’s Medisch- en Psychosociale Basiskennis.


Ik voel mij een kuiken en een grote bruine beer

Ik ben sinds 1985 werkzaam als zelfstandig ondernemer en geniet van een ruime werk- en levenservaring. Ik laat me graag kennen en bevind me het liefst in een omgeving die zich ontwikkelt, zodat ik mij ook kan blijven ontwikkelen. Ik uit mijn gevoelens, ik zeg wat ik denk en ik doe wat ik zeg. Ik ben vaak het eerste schaap dat over het hek springt. Ik ben de rups die zich uit de cocon worstelt. In nieuwe situaties voel ik me meestal een kuiken, zonder mijn kwaliteiten van grote bruine beer te verliezen. Het verwonderde kuiken dat met grote ogen om zich heen kijkt en de rustige beer die zonder oordeel aanwezig is, zijn allebei aaibaar, alleen op een andere manier. De flexibiliteit van kuiken naar beer en van beer naar kuiken zorgt ervoor dat ik altijd op ontdekkingsreis ben.

‘Je verbonden voelen’ is mij van jongs af aan geleerd

Als kind van een ondernemer is het ondernemen mij, met de spreekwoordelijke paplepel, ingegoten. Waar ik in mijn ouderlijk huis het meest onder de indruk van ben geweest is dat bij het ondernemen de ecologie altijd in ere werd gehouden. Wat er ook gebeurde, wat goed was voor het gezin, moest ook goed zijn voor iedereen en alles in de omgeving. Zo heb ik vroeg al geleerd dat wij mensen verbonden zijn met iedereen en met alles in onze omgeving. Werken en leven vanuit die verbinding leidt tot gezondheid, heelheid, duurzaamheid, voorspoed en uiteindelijk persoonlijke groei.

Die gedachte is de basis geweest voor het oprichten van ACT Maatwerk Training. Begonnen als een platvorm om in verbinding trainingen te verzorgen en in korte tijd uitgegroeid met verschillende diensten:

Voor onze begeleiding maken we gebruik van de volgende drie specialisaties:

“Wij gaan en staan voor persoonlijke groei, ecologie en verbinding.” – Vace –

“Ontwikkel jezelf, verbeter je communicatie, maak je gedrag inzichtelijk en neem vooral je eigen beslissingen.”

Contact ons
Contact ons

Aangesloten bij, gecertificeerd en/of geregistreerd door