Mix & match

Ontdek Onze Unieke Abonnementsvorm voor Lifelong Learning!

Bij Act Maatwerk Trainingen geloven we in de kracht van persoonlijke groei en geestelijke ontwikkeling door middel van Lifelong Learning. Daarom zijn we verheugd om ons exclusieve abonnement voor Mix and Match trainingen en coaching aan te bieden, zodat jij jezelf voortdurend kunt blijven ontwikkelen!

Ons abonnement is ontworpen om jou de flexibiliteit te geven om trainingen en coaching te kiezen die het beste bij jouw behoeften passen. Met een jaarlijks bedrag van slechts € 699,- bieden we jou maar liefst 4 trainingsdagen, die je kunt selecteren uit een gevarieerd aanbod van inspirerende en waardevolle sessies.

Waarom zou je voor ons abonnement kiezen?

  • Lifelong Learning: Wij geloven dat leren een continu proces is dat nooit stopt. Door regelmatig trainingen te volgen, kun je je kennis en vaardigheden aanscherpen en jezelf voortdurend verbeteren, zowel persoonlijk als professioneel.
  • Mix and Match: Met ons abonnement krijg je de vrijheid om te kiezen uit een poel van diverse trainingen en coachingssessies. Hierdoor kun je jouw leerervaring op maat maken en gericht werken aan de gebieden waarin je wilt groeien.
  • Kwartaalplanning: We raden onze klanten aan om minimaal één keer per kwartaal deel te nemen aan een dag training. Dit zorgt ervoor dat je op regelmatige basis tijd neemt voor je persoonlijke ontwikkeling en investeert in jezelf.
  • Kostenbesparend: Ons abonnement biedt een aantrekkelijk prijsvoordeel. Voor slechts € 699,- per jaar krijg je maar liefst 4 waardevolle trainingsdagen, wat neerkomt op slechts € 174,75 per training!

Onze prioriteit

Bij Act Maatwerk Trainingen is jouw groei onze prioriteit. We streven ernaar om jou te ondersteunen op je reis naar zelfontplooiing en succes. Onze ervaren trainers staan klaar om jou te begeleiden en te inspireren op verschillende vlakken, of het nu gaat om NLP, Leiderschap, Communicatie, Time-management, Stressbeheersing, Business coaching, Assertiviteit of andere relevante onderwerpen.

Mis deze kans niet om jezelf te investeren en een leven lang te blijven leren. Sluit je aan bij onze groeiende gemeenschap van leergierige individuen die zichzelf naar nieuwe hoogten tillen.

Kies voor onze abonnementsvorm en ontdek de kracht van Lifelong Learning. Samen zetten we de eerste stap op weg naar verdere ontwikkleing van jezelf!

Voor meer informatie of om je abonnement te activeren, neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze trainingen en coachingssessies!

Meer info

NLP-Practicioner Training

Meer info

NLP-Master Training

Meer info

Business Coaching

Meer info

NLP-Introductie Workshop

Meer info

NLP-Coaching

Meer info

Qredits Coaching

Meer info

⭐️ Toekomstgericht ondernemen

Meer info

Assertiviteits­training

Meer info

Weerbaarheid voor zorgprofessionals

Meer info

Professionele Bedrijfscultuur

Meer info

Klantgericht denken & doen

Meer info

Transpersoonlijke coaching

Meer info

Professioneel Communiceren in 8 stappen

Meer info

⭐️  Feedback geven & ontvangen

Meer info

⭐️  NLP & Spiritualiteit

Meer info

⭐️ Waarde Structuren Ontsluierd

Meer info

⭐️ Methode-NLO Prelude

Meer info

⭐️ TEK-Coaching

Meer info

⭐️ Methode-NLO Training

Meer info

⭐️ Methode-NLO Pakket

De Kleuren

Geel :   Coaching
Blauw: Zakelijke trainingen
Paars:  NLP-Trainingen
Groen:  Algemene trainingen

De Voordelen

  • Lifelong Learning
  • Mix & Match
  • Kwartaalplanning
  • Kostenbesparend

Exclusief

Met een ster aangemerkte trainingen en coaching trajecten zijn exclusief te boeken voor abonnement houders. Je krijgt de vrijheid om alle hierboven aangeboden cursussen/trainingen en coaching trajecten te verwerken in je ontwikkelproces zonder meerkosten.

 

Ask Me Anything

Stel je prangende vragen aan je trainer en/of coach binnen thematiek van persoonlijke groei en geestelijke ontwikkeling. Krijg met onze uitgebreide community toegang tot meer informatie. Vraag meer informatie over hoe onze LifeLong Learning abonnement werkt.

Geaccrediteerd en geregistreerd door: