Ons team

/Ons team
Ons team

Ons team

Vace Selviyan, nlp trainer, nlp coach, transpersoonlijke coach

Vace Selviyan

Internationaal NLP Trainer (NYTI)
Internationaal Professioneel Trainer (NOBTRA)
Transpersoonlijk Coach
NLP-Coach en Counselor
Ondernemer
Oprichter, eigenaar ACT Maatwerk Training

Als internationaal gediplomeerd Professioneel Trainer en NLP Trainer ontwerp en verzorg ik maatwerk trainingen. Dat doe ik zowel voor mijn bedrijf ACT Maatwerk Training als voor collega opleiders. Voor al mijn trainingen maak ik gebruik van de structuur en methodiek van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Mijn passie ligt bij gedragsverbetering bij ASS (Autisme Stoornis Spectrum).

Communicatie is mijn drijfveer en zelfontwikkeling is de ‘rode draad’ in wat ik doe. Meer weten? https://actmaatwerktraining.nl/vace-selviyan/

Linda van den Bergh, kunstschilder, goudsmit

Linda van den Bergh

Creatief
Kunstschilder
Teken en schilder opleider
Goudsmid, Juwelier
Ondernemer

Bij ACT Maatwerk Training bewaak ik de creatieve processen. Daarnaast organiseer en verzorg ik de teken- en schilderlessen, alsmede kunstworkshops. Via kunst en cultuur begeleid ik je in het ontdekken van je eigen creativiteit en stijl. Dat stimuleert je zintuiglijke waarneming, je wordt je bewust van meer mogelijkheden om je heen. Je creatieve deel weet overal het juiste antwoord op! Dat leidt tot zelfontwikkeling en groei, waardoor je meer vrijheid, geluk en plezier ervaart.

Waar ik voor ga en sta is het activeren van creativiteit, waardoor het ontspannen en het opladen weer mogelijk wordt. Meer weten? https://artstudiolinda.nl/

Dominique Selviyan, nlp master, nlp trainer, psycholoog trainer

Dominique Selviyan

NLP-Master
BSc. In Psychologie
Klinische Neuropsychologie (MSc) i.o. Vrije Universiteit (VU)
Training & Development (MSc) i.o. Universiteit van Amsterdam (UvA)
Pre University College VU, Amsterdam

Als psycholoog-trainer bedien ik de markt van psychologen, coaches en trainers. Ik ontwikkel wetenschappelijk onderbouwde trainingen met interventies en behandelmethoden die zowel psychologen, coaches als trainers bij hun cliënten kunnen toepassen. Naar gelang de vraag verwerk ik kennis vanuit wetenschappelijk onderzoek in mijn trainingen en breng op deze wijze kennis terug in de maatschappij.

Mijn specialisaties liggen bij het (dis)functioneren van het brein en het communicatieproces bij intermenselijke contacten. Met mijn opleiding Neuropsychologie help ik mee met het wetenschappelijk beantwoorden van de vraag wat bewustzijn werkelijk is, of het echt bestaat en zo ja, waar het terug te vinden is in onze hersenen. Hoe beïnvloedt het ons denken en vervolgens ons gezondheid? De vaste waarden in mijn trainingen zijn: Veiligheid, Vertrouwen en Vrijheid.

Mijn missie is inspireren.
Meer weten? http://www.sharingwisdom.nl

Lars Ros, Raja Yoga docent, life coach

Lars Ros

Raja Yoga docent
Initiator Manfulness
NLP-Practitioner
Life-Coach
TEDx -Coach
Licentiehouder: Ease Professional Speakers System
Schrijver: Sprekend Leiderschap
Zeiler
Ondernemer

Als 11-jarige ben ik mijn carrière begonnen als zeilinstructeur en al tijdens mijn studie Commercieel Technische Bedrijfskunde ben ik gaan ondernemen in de watersport en de yoga. De afgelopen 37 jaar heb ik aan duizenden mensen trainingen gegeven in zeilen, yoga, communicatie, lichaamstaal en persoonlijk energiemanagement (energy clearing).

Mijn missie: mensen kennis en ervaringen bieden om met vertrouwen voluit vanuit hun hart te leven. Meer weten? https://werkmetyoga.nu/hoofd-naar-hart/

Ingrid Groeneweg, NLP trainer, Allround communicatietrainer NLP Master Transpersoonlijke coach

Ingrid Groeneweg

Allround communicatietrainer
NLP-Master
Transpersoonlijk coach
Systemisch werk – familieopstellingen
Internationaal gediplomeerd NLP-Trainer volgens de richtlijnen van American Board of NLP (ABNLP)

Mensen ondersteunen is wat ik het liefst doe. Het is mooi en bijzonder om te zien hoe mensen zelf de antwoorden vinden die zorgen voor heling en inzicht. Binnen Transpersoonlijk-Coaching heb ik mij gespecialiseerd in het leren omgaan en bespreekbaar maken van ‘taboes’: alles wat jou werkelijk belemmert om volledig in je kracht te staan en voluit te leven.

Mijn missie is in contact zijn en verbinden.

“Ontwikkel jezelf, verbeter je communicatie, maak je gedrag inzichtelijk en neem vooral je eigen beslissingen.”

Contact ons
Contact ons

Aangesloten bij, gecertificeerd en/of geregistreerd door

ACT Maatwerk Training maakt gebruik van cookies. Door op akkoord te klikken, geeft u aan akkoord te gaan met onze privacyverklaring. AKKOORD