Ons team

Vace Selviyan, nlp trainer, nlp coach, transpersoonlijke coach

Vace Selviyan

Internationaal NLP Trainer (NYTI) (CRKBO)
Internationaal Professioneel Trainer (NOBTRA)
Transpersoonlijk Coach
NLP-Coach en Counselor (NVNLP), (NOBCO)
Ondernemer (CRKBO)
Oprichter, eigenaar ACT Maatwerk Training

Als internationaal gediplomeerd Professioneel Trainer en NLP Trainer ontwerp en verzorg ik maatwerk trainingen. Dat doe ik zowel voor mijn bedrijf ACT Maatwerk Training als voor collega opleiders. Voor al mijn trainingen maak ik gebruik van de structuur en methodiek van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en Spiral Dynamics (SD). Mijn passie ligt bij gedragsverbetering bij ASS (Autisme Stoornis Spectrum).

Communicatie is mijn drijfveer en zelfontwikkeling is de ‘rode draad’ in wat ik doe. Meer weten? https://actmaatwerktraining.nl/vace-selviyan/

Linda van den Bergh, kunstschilder, goudsmit

Linda van den Bergh

Creatief
Kunstschilder
Teken en schilder opleider
Goudsmid, Juwelier
Ondernemer

Bij ACT Maatwerk Training bewaak ik de creatieve processen. Daarnaast organiseer en verzorg ik de teken- en schilderlessen, alsmede kunstworkshops. Via kunst en cultuur begeleid ik je in het ontdekken van je eigen creativiteit en stijl. Dat stimuleert je zintuiglijke waarneming, je wordt je bewust van meer mogelijkheden om je heen. Je creatieve deel weet overal het juiste antwoord op! Dat leidt tot zelfontwikkeling en groei, waardoor je meer vrijheid, geluk en plezier ervaart.

Waar ik voor ga en sta is het activeren van creativiteit, waardoor het ontspannen en het opladen weer mogelijk wordt. Meer weten? https://artstudiolinda.nl/

Ingrid Groeneweg

Allround communicatietrainer
NLP-Master
Transpersoonlijk coach
Systemisch werk – familieopstellingen
Internationaal gediplomeerd NLP-Trainer volgens de richtlijnen van American Board of NLP (ABNLP)
Certified mBIT Coach (multiple Brain Integration Techniques)
Gecertificeerd HeartMath coach & groepstrainer
(emWave & Inner BalanceTM)

Flipsite coaching en training omdat er altijd een andere kant is.
Als HeartMath coach en trainer ben ik overtuigd van de kracht en het lerend vermogen van het hart en het brein.  Ontdek en leer wat er allemaal mogelijk is als jij deze samenwerking optimaliseert.  Ik kan je daar in op diverse manieren ondersteunen. Mijn toolbox is  o.a.. verder uitgerust met  NLP- , mBIT- en systemische werken technieken.

Binnen coaching biedt ik naast het gecertificeerde HeartMath stress reductie programma 1:1 coaching aan gericht op persoonlijke ontwikkeling, verleggen van grenzen en het managen van emoties.

Naast maatwerk als gecertificeerd NLP en Heartmath trainer, bied ik een fantastische workshop aan speciaal ontwikkeld voor vrouwen: veerkrachtig de overgang door.  Bovendien werk ik samen met ACT Maatwerk Training.

Wil jij  meer weten stuur me een e-mail op igroen@live.nl of laat een berichtje achter op 0183-821208 en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Natasja de Lange

BCZ® registertherapeut
Adem- en Transformatiecoach
Internationaal gecertificeerd NLP Trainer (NYTI)
Psych-K facilitator
Yoga Teacher (YAI)
Bodywork Facilitator

Mijn grootste uitdaging is mijn hart volgen, daarom heb ik er mijn missie van gemaakt. Wat ik het liefst doe is mensen in contact brengen met de Puurheid in Zichzelf. Dit doe ik door middel van adem en transformatiewerk. Mijn overtuiging is dat we de hemel op aarde creëren als we ontdekken wie we in essentie zijn.

Meer weten? https://hartmissie.nl

Dominique Selviyan, nlp master, nlp trainer, psycholoog trainer

Dominique Selviyan

NLP-Master
BSc. In Psychologie
Klinische Neuropsychologie (MSc) i.o. Vrije Universiteit (VU)
Training & Development (MSc) i.o. Universiteit van Amsterdam (UvA)
Pre University College VU, Amsterdam

Als psycholoog-trainer bedien ik de markt van psychologen, coaches en trainers. Ik ontwikkel wetenschappelijk onderbouwde trainingen met interventies en behandelmethoden die zowel psychologen, coaches als trainers bij hun cliënten kunnen toepassen. Naar gelang de vraag verwerk ik kennis vanuit wetenschappelijk onderzoek in mijn trainingen en breng op deze wijze kennis terug in de maatschappij.

Mijn specialisaties liggen bij het (dis)functioneren van het brein en het communicatieproces bij intermenselijke contacten. Met mijn opleiding Neuropsychologie help ik mee met het wetenschappelijk beantwoorden van de vraag wat bewustzijn werkelijk is, of het echt bestaat en zo ja, waar het terug te vinden is in onze hersenen. Hoe beïnvloedt het ons denken en vervolgens ons gezondheid? De vaste waarden in mijn trainingen zijn: Veiligheid, Vertrouwen en Vrijheid.

Mijn missie is inspireren.
Meer weten? http://www.sharingwisdom.nl

Haidy van der Hoop Libanon

True Pilates Instructeur
NutritionCoach

Ik help als Pilates Instructeur mijn cliënten (letterlijk) om weer “het recht” in hun lichaam te vinden! Pilates is het versterken van de kleine skeletspieren. Tijdens de trainingen ervaren de meeste cliënten rust in hun hoofd en is hun focus in flow. Pilates is Body & Mind!

De meeste mensen ervaren problemen aan het bewegingsapparaat. Denk daarbij aan zittende beroepen. Dat geeft vaak last van pijnlijke nek-, schouder- of rugklachten. Soms ook aan de benen of armen. Vaak komt men bij de fysiotherapeut terecht, die hun gericht behandelt en voor een groot deel van het herstel zorgt. Jammer genoeg, zit er ook een limit aan deze behandelingen en heeft een cliënt nog wat versterking/versoepeling nodig. Dit is dan mijn instap moment, als aansluiting op de behandeling van de fysiotherapeut. In overleg met de behandelend fysiotherapeut, maak ik een trainingsprogramma voor de cliënt. Met dit programma kan de cliënt meer uit de training/behandeling halen. Pilates heeft ook een preventieve werking.

Mijn manier van Pilates geven, is persoonlijk en op het lichaam van de cliënt afgestemd. Door mijn hands-on correctie, voelt de cliënt waar hij/zij naar toe moet bewegen. Daardoor kan de cliënt gerichter de oefeningen doen. Ik corrigeer dus niet alleen verbaal, maar ook fysiek. Men corrigeert dan bijna automatisch eigen lichaamshouding, waardoor de oefening dieper en preciezer wordt. Hierdoor gaat het herstel nog beter.

De voordelen zijn: een verbeterde lichaamshouding, verbeterde longcapaciteit, beter in je vel zitten (Mind), verbeterde focus! Het sneller herkennen en aanpakken van de probleem zones  zorgt ervoor dat er geen pijnklachten meer zijn. Je haalt meer lichamelijke kracht, meer zelfvertrouwen en meer rust uit mijn lessen. Pilates is Body and Mind.

Wil je meer weten? Stuur me eem mail op  h.u.libanon@gmail.com

“Ontwikkel jezelf, verbeter je communicatie, maak je gedrag inzichtelijk en neem vooral je eigen beslissingen.”

Contact ons
Contact ons

Aangesloten bij, gecertificeerd en/of geregistreerd door