Referenties

Yproductions - NLP Maatwerk Training - NLP Opleiding

“Beste Vace, Dankjewel voor jouw energie, enthousiasme, warmte en liefde. Ik heb genoten van de achtdaagse NLP opleiding die ik bij jou heb mogen volgen. Je hebt mij regelmatig uitgedaagd en geconfronteerd op een manier waar ik van heb kunnen leren zonder mij aangevallen te voelen. Jouw respectvolle houding en inbreng van je eigenheid en persoonlijke noot hebben mij het vertrouwen gegeven de volle diepte van de opleiding te benutten. Je hebt door jouw integere en liefdevolle aanpak van mij een ware ambassadeur voor je werk gemaakt. Ik kan en zal je van harte aanbevelen bij iedereen die zichzelf op een waardevolle manier wil ontwikkelen.“

Yuri Pelser, Yproductions

“Dankzij NLP heb ik ontzettend veel over mezelf geleerd, over hoe ik ben en kijk naar de rest van de wereld. Het is aardig pittig en confronterend, maar gelukkig weet Vace precies hoe hij er mee moet omgaan en stopt indien nodig ook op tijd de confrontatie. Hij heeft ontzettend veel geduld, wat ik heel erg kan waarderen! Bedankt voor de wijze lessen!“

Sandeep Ramcharan, JMW Horeca I Culinair I Professionals
Travel Essence - ACT Maatwerk Training - NLP Training en NLP Opleiding

Assertiviteitstraining (voor vrouwen) door Vace Selviyan

“De kracht van assertiviteit”

Donderdag 8 maart, bij thuiskomst van het werk stopt manlief voorzichtig een A4-tje in mijn handen met de prettige woorden: Kijk maar eens, je hoeft niets!
Onderwerp was “De kracht van assertiviteit”. Training door Vace.
Meteen kwam de vraag naar boven, heb ik dat dan, die assertiviteit?
En heeft die dan daadwerkelijk kracht?

Na 3 mooie, waardevolle, zinvolle en bomvolle avonden kan ik volmondig JA zeggen. De kracht van assertiviteit heb ik in me.

Aan een groep van 6 vrouwen van verschillende leeftijden, verschillende achtergronden gaf de goede trainer en zeer prettig mens Vace Selviyan een uniek training.

Uniek omdat het niet algemeen was.
Uniek omdat het niet uit een boekje was maar uit het hart.
Verrassend omdat er zoveel elementen in zaten waarvan ik nog nooit had gehoord. Laat staan had kunnen toepassen.
Diepgaand omdat het een ieder van de groep raakte, met allemaal onze eigen voorbeelden en ervaringen. Zo mooi kan het dus zijn

De 3 avonden vlogen voorbij, de sfeer was echt en hecht.
Zoals alleen kan ontstaan met mooie, echte mensen en een ECHTE trainer.
Alles uit de training is toe te passen op een ieders leven, werk, privé, het hele leven.
Dat heeft eenieder tijdens deze training en de tussenliggende dagen kunnen ervaren.

Kies voor jezelf
Kies voor je eigen kracht
Kies voor deze training, gewoon doen!

Met dank aan Vace,

Mandy Pouwelse, Travel Essence (Hilversum)
Dianet - ACT Maatwerk Training - NLP Training

“Wat maakt een goede training? Voor mij de trainer. Iemand die met passie en overgave, puttend vanuit zijn eigen kennis en verworven expertise kennis deelt en overbrengt op een manier die bijblijft. Die net een stapje meer doet. Verbindt en jouw nieuwsgierigheid keer op keer aanwakkert. Luistert en ook echt hoort wat er gezegd wordt. Iemand die ervoor zorgt dat je meer wilt weten, zo ervaar ik  Vace Selviyan van ACT Maatwerk Training. Theorie wordt echt en uitvoerbaar door degene die het overbrengt. Bij ACT Maatwerk Training is dat zeker het geval. “

Ingrid Groeneweg, Management assistent - Dianet-Thuis in dialysezorg
Erik Keuben Vandaach Coaching, NLP Training

“Na mijn opleiding NLP Master heb ik bij Vace een aantal trainingen mogen bijwonen. De trainingen worden gegeven in mooie gastvrije ruimtes met een geweldige gastvrouw en een dito gastheer. Je voelt je direct in een veilige omgeving. Vace is een trainer die enorm veel rust uitstraalt. Zijn passie, enthousiasme en vakmanschap laat hij heel goed zien. Vace geeft je de ruimte die je nodig hebt, hij creëert een situatie van gelijkwaardigheid maar ook leergierigheid en nieuwsgierigheid.  Hij geeft je inzichten en tools om werk- of privé situaties op een andere manier te bekijken.  Alle aangereikte communicatievaardigheden en technieken zijn in het dagelijks leven toepasbaar. Ik heb supermooie dagen gehad en weer veel geleerd. Heel veel dank daarvoor.“

Erik Keuben, Vandaach Coaching
Anita de Keijzer, juwelier Het Juweel Rotterdam, NLP Opleiding

“Het Juweel. Wij werken als goudsmeden-juweliers in het Juweel in Kralingen in Rotterdam.
We hebben veel plezier in ons vak, maar vroegen ons af hoe we onze verkopen konden optimaliseren.
Vace is meerdere malen persoonlijk naar ons bedrijf gekomen om ons verkooptechnieken aan te leren, onderbouwd met theorie.
We staan nu losser, spontaner en zelfverzekerder een klant te woord en kunnen makkelijker onze enthousiasme tonen. Het zelfbewustzijn in combinatie met de verkooptechnieken zorgen inmiddels voor goede resultaten.
Vace is doortastend, weet je gevoelige snaar te raken en sleutelt daar onverstoorbaar aan tot een gewenst veranderd gedrag en dus resultaat! Met dank aan Vace zijn wij nu een gemotiveerd en goed gecoördineerd team.“

Anita de Keijzer, Juwelier Het Juweel Rotterdam
Cathelijne Spijker, ACT Maatwerk Training, NLP Training

“ Ik heb de 8-daagse NLP training gevolgd bij ACT training, bij Vace Selviyan. Deze 8 dagen waren enorm inspirerend voor mij. De groep die deelnam aan de training was erg divers. Vace zorgde ervoor dat een ieder op zijn gemak was en dat er een gevoel van veiligheid was en daardoor was de sfeer in de groep zeer prettig. Vace heeft rust en kennis. Hij kan goed verwoorden waar het over gaat en hij heeft mooie opdrachten om je te laten zien en voelen wat de stof inhoudt. Elke trainingsdag gaf mij stof tot nadenken en inspireerde mij tot het lezen van de materie en andere boeken die raakvlak hebben met het onderwerp. Ik zou graag elke week een dag bij Vace meer leren over NLP, de inhoud vind ik zeer interessant en voornamelijk hoe Vace traint en begeleid vind ik prettig. Ik ben zelf trainer en coach en ik heb met veel bewondering geobserveerd hoe Vace traint, daar kan ik nog veel van leren. Het volgen van deze training was een cadeautje aan mijzelf.“

Cathelijne Spijker, Trainer/ (PBS) coach/ Proces begeleider/ Traject voorziening begeleider

“Vace is een gedreven, oprechte trainer. Hij biedt inzicht in je manier van denken, laat zien welke filters jouw kijk op de wereld beïnvloeden en daardoor je handelen bepalen. Hij laat zien wat belangrijk is in de communicatie en hoe je oprechte interesse kunt tonen in degene met wie je in gesprek bent. Door met mijn mede cursisten te oefenen heb ik dit ook daadwerkelijk kunnen ervaren en zal ik dit beter kunnen toepassen. Vace straalt dit zelf ook uit. Hij is een betrokken en warme trainer. Ik zal hem graag aanbevelen.”

Elly Voskuilen, Welzijnspraktijk Aandacht
CONDIBLE, NLP Opleiding, NLP Training, ACT Maatwerk Training

Dear Sir / Madam,

CONDIBLE is a boutique consultancy company. We are a business sparring partner for those who want to start their own business and need to go through a business process. We encourage them – Let’s START together. We also facilitate strategic and sparring sessions for business owners who encounter challenges with their business. We propose to them – Let’s GO further in a structured manner.

We believe that everybody could benefit from consulting an expert – it helps to accelerate. Thus, when we wanted to celebrate CONDIBLE’s birthday, we thought about acquiring a tailor-made training, especially for us.

Vace Selviyan with ACT Maatwerk Training does what he preaches. He prepared for us a special training which exceeded our expectations. The session was well-planned, smoothly facilitated and delivered an outside of the box perspective. And this, in a friendly atmosphere encouraging to openness and going out of a comfort zone. Vace is an experienced trainer who knows how to engage participants and give them the best what they need and the way which is the most suitable for them.

If you have a challenge and you wish to receive a special, tailor-made training for your team, do not hesitate and contact Vace.

Sincerely yours,

Monika Boomgaard and Daria kanters

CONDIBLE V.O.F., CONDIBLE helps you start and grow a successful business

“Beste Vace, Ik wil je hierbij ontzettend bedanken voor de mooie inspirerende dag. Een dag waarin ik niet alleen veel over mezelf heb geleerd maar ook een deel van mijn mede BNI leden beter heb mogen leren kennen. De manier waarop jij jouw kennis overbrengt om mensen te doen laten groeien vind ik zeer bewonderenswaardig. Dit doe je met passie, geduld en bovenal kennis. Ik kan een ieder aanraden om zich aan te melden voor een training/coaching traject bij ACT maatwerk training.”

Simone Juffermans , SIM Energy, Simone Juffermans I SIM Energy, Energie adviseur

“Bij BNI willen we graag succesvol zijn. We willen anderen helpen en op die manier worden we zelf ook succesvoller. Daarvoor volgen we ook trainingen en houden 1 op 1 gesprekken. of zoals Vace vaak zegt, we krijgen instructies. En de mate waarin je succesvol en efficiënt bent hangt af van de manier waarop je het geleerde toepast. Vanuit dat gegeven heeft Vace eens onderzocht waardoor de ene BNI-er succesvoller of effectiever is dan de andere. En aan de hand van interviews en analyse is hij tot een aantal boeiende inzichten gekomen.

Deze inzichten heeft hij verwerkt in een training die hij heeft aangeboden aan de leden van BNI-Forte. Puur vanuit eigen passie en expertise.

Deze training heb ik -samen met 10 andere leden- met veel plezier gevolgd en ik was erg onder de indruk. Van het professionalisme, de gedegen onderbouwing, de veilige omgeving waar iedereen vrij kon praten en oefenen en de rust, warmte en liefde waarmee de training werd gegeven. Geen rollenspellen maar gesprekken met echte mensen over echte zaken. geen trucjes of populaire one-liners maar gefundeerde inzichten die gewoon werken.

Dankjewel Vace voor de gedrevenheid, je aandacht, inzet, vakbekwaamheid, passie, doortastendheid en niet te vergeten gastvrijheid. ik heb veel geleerd en kan Vace bij iedereen van harte aanbevelen.”

René Pouwelse, René Pouwelse, Advies Regie Productie

“Elke deelnemer kreeg vooraf een aantal vragen voorgelegd van Vace. Op vrijdag 8 februari maakte ik deel uit van de eerste groep – de pilot groep – en die dag bleek dat Vace zijn huiswerk had gedaan en ook onze antwoorden had verwerkt in de training.

Hij zorgde voor een veilige ruimte waarin de training werd gegeven met theorie, ruimte voor vragen en vooral ruimte om te oefenen in kleine groepen en het geleerde in de praktijk te brengen. Wat ik bijzonder vond, was dat hij ter plaatse de training aanpaste op basis van de vragen en behoeften van de groep en niet vast hield aan zijn slides en zijn programma.

Vace, bedankt voor je inzet vooraf en bovenal tijdens de training en dit voor ons op te zetten om ons te helpen om nog succesvoller te worden als ondernemer en BNI-lid.”

Morgot Freericks, Freericks HR Services, Almere

“Op 15 februari jl. heb ik deelgenomen aan de training “BNI-Fundamenten Ontsluierd deel1”

Het is voor het eerst dat ik een dergelijke training meegemaakt heb.

Wat mij opviel is dat ik gedurende de dag mijzelf erg op mijn gemak voelde, geen drempels of terughoudendheid had, mij te uiten.

De lesstof en oefeningen hebben mij meer inzicht gegeven in mijzelf en hoe ik beter en effectiever kan communiceren.

Ik dank Vace voor de goede sfeer en zeer leerzame dag.”

Frans Kamer, Kamer Financial Planning, Naarden

“In een groep van tien deelnemers heb ik onlangs een boeiende training door Vace gevolgd over het BNI ondernemersnetwerk, waar we allen lid van zijn. Van tevoren hadden we allemaal enkele vragen beantwoord over onze leerdoelen, verwachtingen en problemen. Deze had Vace verwerkt in zijn training en stuk voor stuk beetgepakt op de trainingsdag, echt maatwerk dus! Hij vertelde ons niet hoe de wereld in elkaar zit, maar liet ons zelf bevindingen en oplossingen construeren in een onderlinge dialoog tussen cursisten en met Vace zelf. Dat alles in een vriendelijke sfeer, prettige trainingsomgeving, fijn tempo en ook nog een heerlijke lunch. Voor mij een hele nuttige dag met nieuwe inzichten, en daarom wil ik Vace als Maatwerk-trainer van harte aanbevelen!”

Wouter Stemerdink, Pure Warmte, Warmtepompen, Bussum

“Vace heeft mij enige weken geleden uitgenodigd voor een gesprek omdat hij door had dat het werk wat ik doe soms moeilijk uit te leggen is aan potentiële klanten. (Natuurgeneeskundig/ Shiatsu/ Voetreflex Therapeut)
Hij heeft voor mij de tijd genomen en uitgelegd hoe ik mijn vak het beste kan omschrijven. Ik was heel benieuwd en nieuwsgierig, wat gaat hij mij uitleggen? Door middel van tekeningen, schema’s, woorden, lichaamstaal en voorbeelden wist hij de juiste snaar te raken bij mij.
Door de training te volgen bij Vace kwam ik in verbinding met mezelf en dat maakte dat ik weer in mijn kracht stond met als effect een aangewakkerd zelfregulerend vermogen.

Het maakt niet uit wat voor opleiding, training of coaching je volgt bij Vace.
Zijn bedrijf staat zijn mannetje en maakt waar wat er is beloofd, en Vace weet waar hijzelf voor staat:
MAATWERK TRAINING!
Het is Maatwerk Training wat hij verzorgt. Gevat en duidelijk totdat het duidelijk is.

Ik gun eenieder om naar Vace, ACT Maatwerk Training, te gaan.
Het gaat om VERBINDING en AANDACHT en dat krijg je bij hem totdat er resultaat is.

Vace dank je wel voor de goede zorgen.”

Lianne Luijks, Body of Light, Bussum

“Ontwikkel jezelf, verbeter je communicatie, maak je gedrag inzichtelijk en neem vooral je eigen beslissingen.”

Contact ons
Contact ons

Aangesloten bij, gecertificeerd en/of geregistreerd door