NLP-Opleidingen: opent je de ogen!

Wij bieden je een waardevolle en intensieve formule aan.

Wil je je zakelijk of persoonlijk meer ontwikkelen? Volg dan een NLP training of NLP opleiding (neuro-linguïstisch programmeren).

Met een NLP training of NLP opleiding leer je op een kwalitatieve en succesvolle wijze een andere manier van ‘zijn’ aan. In contact met jezelf en met anderen. Een weg naar bevrijding en balans in je leven! Wij bieden je een waardevolle en intensieve formule aan. Bekijk onze trainingen of lees meer over wat NLP precies is.

Ervaringen van onze klanten

Frans Kamer
Frans Kamer
11:20 20 Feb 19
Op 15 februari jl. heb ik deelgenomen aan de training "BNI-Fundamenten Ontsluierd deel 1"Het was voor het eerst dat ik een dergelijke training meegemaakt heb. Wat mij opviel is dat ik gedurende de dag mijzelf erg op mijn gemak voelde, geen drempels of terughoudendheid had mij te uiten. De lesstof en oefeningen hebben mij meer inzicht gegeven in mijzelf en hoe ik beter en effectiever kan communiceren. Ik dank Vace voor de goede sfeer en zeer leerzame dag.Lees meer
Nasser al Kamouchi
Nasser al Kamouchi
12:46 21 Feb 19
De training op locatie was echt een eye-opener voor mij en collega's. ACT heeft ons laten inzien dat de rolverdeling en spelregels van onze communicatie duidelijker moet zijn. Aanrader!
Bekijk alle beoordelingen

“Ontwikkel jezelf, verbeter je communicatie, maak je gedrag inzichtelijk en neem vooral je eigen beslissingen.”

Contact ons
Contact ons

Aangesloten bij, gecertificeerd en/of geregistreerd door