Meer weten over de werkwijze?

Ik vertel je graag wát ik precies doe in mijn begeleiding en welke overtuigingen en vooronderstellingen daaraan ten grondslag liggen. Ik begeleid mensen in: professionaliseren van de communicatie, professionaliseren van het gedrag en professionaliseren van bedrijfscultuur. Ik gebruik NLP om zeer snel, effectief en duurzaam resultaat te bereiken.

Mijn ervaring is steeds weer dat ieder effectief leidinggevende ondernemer vaak een eigen unieke weg bewandelt. Gebruik makend van de aanwezige creativiteit en vindingrijkheid wordt het verschil gecreëerd tussen gewoon en excellent. Zo functioneert ook ACT-Advies! Een eigen unieke weg bewandelen in een adviserende rol.

Ik leg het je uit:

  • Vanuit ACT-Advies begeleiden wij individuen en organisaties in het ondernemen in dienst van de maatschappij en de natuur, zodat er een blijvend verantwoord verdienmodel ontstaat. Oftewel: de huidige klanten behouden en de toekomstige klanten aantrekken door deze te bedienen op een wijze die de gemeenschap, waar jij naar refereert, vooruit wordt geholpen in haar ontwikkeling.
  • Leidinggevend ondernemen is meer dan literatuurstudie alleen. Meer dan adviezen aangereikt krijgen. Het leren door doen en toepassen op jezelf is een krachtig middel. Kennis en advies zonder zelfreflectie en zelfinzicht sijpelt weg en wordt nutteloos. Onze adviezen laten je kennis maken met een theorie, je gaat na hoe het bij jezelf is, je onderzoekt wat je daarmee wilt en Hoe je dat gaat doen. Je leert de aangereikte theorie direct toepassen in de praktijk. Door de theorie met de praktijk te verbinden en de praktijk met jezelf, transformeer je de theorie in een eigen unieke ervaring die duurzaam en blijvend van aard is.
  • Wij van ACT-Advies geloven in vermenigvuldigen door te delen. De eerder opgedane unieke ervaring zorgt voor verdere kennis en kunde. Ontstane kennis en kunde worden verder gedeeld en toegankelijk gemaakt voor iedereen. Dat zorgt voor innovatie. Er ontstaan nieuwe inzichten, strategieën en samenwerkingsvormen. De gunfactor is hiermee geboren! Zowel jij als je organisatie en de gemeenschap waaraan je refereert ontwikkelen zich op een duurzame wijze.
  • Wij maken gebruik van een basisprincipe: eenheidsbewustzijn. Als er maar één bewustzijn is, vloeit daar het volgende principe uit voort: er is geen andere! Door het feit dat er geen andere is, krijgt de volgende uitspraak betekenis: “Wat omhoog gaat, komt ook weer omlaag”. Wat je uitzendt, komt naar je terug. Waar we bij stilstaan is dat negativiteit vooral slecht is voor de zender.
  • Vanuit ACT-Advies berust onze begeleiding o.a. op de morele codes. De YAMA’S en De NIYAMA’S met als toegevoegde waarde het denken en handelen vanuit spiritualiteit, wat zorgt voor verbinding met wat kan worden genoemd “De Bron”. Wij hebben leren ervaren dat werken vanuit die verbinding leidt tot gezondheid, heelheid, duurzaamheid en voorspoed.

In onze begeleiding maken we gebruik van drie aanvliegroutes:

“Ontwikkel jezelf, verbeter je communicatie, maak je gedrag inzichtelijk en neem vooral je eigen beslissingen.”

Contact ons
Contact ons

Aangesloten bij, gecertificeerd en/of geregistreerd door