Effectiever communiceren en samenwerken met NLP

 • December Introductie Workshop in Amstelveen
 • Betere relaties en dieper contact
 • Sneller conflicten oplossen
 • Scherpere focus en beter prioriteit stellen
Boek je plek!

Neem de tijd voor jezelf

Neem nu de tijd om kennis te maken met NLP bij ACT Maatwerk Training

Je probeert elke dag met plezier naar je werk te gaan, maar eigenlijk knaagt het aan je dat je op het communicatieve vlak niet sterker durft te zijn. Je communiceert met je collega’s, medewerkers, klanten, patiënten, leveranciers of leerlingen en toch lukt het je niet om jezelf genoeg te uiten, bijvoorbeeld in conflictsituaties. Je weet dat je méér communicatieve vaardigheden in huis hebt, maar je vindt het moeilijk om daar bij te komen en zeker op het moment dat het je van pas komt.

Ook thuis als ouder heb je dat gevoel. Je gezin is je alles, maar binnen in jou sluimert de gedachte dat je je niet genoeg gehoord en begrepen voelt. Andersom zou je jouw kind, partner of echtgenoot beter willen begrijpen en je piekert erover hoe je dat het beste doet. Zelfs vrienden en familieleden zeggen tegen je dat je meer in je mars hebt dan je laat zien. “Kom toch eens wat meer voor jezelf op en zeg duidelijker wat je wel of niet wilt”, zeggen ze dan.

Dus, je leest een zelfhulpboek over Effectief Communiceren. Of je bijt ’ns een keer goed van je af, omdat je dat op een blauwe maandag bij een coach hebt geleerd, maar eigenlijk voelt het alsof je ‘maar wat aan het doen bent’. Geen gewenste veranderingen en veel lijkt gedoemd te mislukken of, in ieder geval, het loopt niet zoals jij het zou willen…

Wil je daarom graag:

 • dat je altijd en overal beter en effectiever communiceert, zodat gesprekken soepeler verlopen?
 • dat mensen beter naar je luisteren, omdat jouw woorden gehoord mogen worden?
 • dat je beter uit je woorden kunt komen, zonder dat je je opgelaten voelt?
 • dat je steviger in je schoenen staat tijdens conflicten, omdat ook jouw mening telt?
 • dat je weet waar jouw grenzen liggen, zodat je ook ‘nee’ durft te zeggen?
 • dat je meer van jezelf laat zien, omdat je het waard bent?
 • dat je weet waar jouw krachten liggen en je EINDELIJK je hart volgt?
 • dat je in 3 uur tijd grote stappen zet om het bovenstaande voor elkaar te krijgen?

Dat gaat lukken! Ik laat je namelijk in slechts 3 uur tijd zien hoe je op een simpele manier van jezelf een krachtig, zelfverzekerd en communicatief sterk mens maakt met een WAUW-GEVOEL! 

Boek je plek!

In 3 uur tijd ontdek je dat NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) jou enorm helpt om je doelen te bereiken. Ik leer je simpele NLP-technieken waarmee je jezelf de juiste duw in de rug geeft om met jezelf aan de slag te gaan. Zonder al teveel te spitten achterhaal je wat jouw blokkades zijn die jou belemmeren om sterker te zijn in jouw communicatie met anderen. Je leert deze blokkades op te heffen, waardoor je je in de toekomst vrijer voelt om meer van jezelf te laten zien en je beter te uiten. Je krijgt veel tips en ook een persoonlijke tip die je direct kunt toepassen. Tenslotte, aan het einde van de workshop ligt er een interessante attentie voor je klaar.

Denk je meteen:

 • dit is niets voor mij, want wat heb ik daar te zoeken
 • het gaat mij toch niet helpen want ik loop er al te lang mee rond en ik heb alles al geprobeerd
 • het komt mij even niet uit, want ik wil mijn geld liever aan iets anders besteden
 • waar haal ik de tijd vandaan?
 • ik durf er niet alleen heen te gaan want ik ben vast de enige die zich zo voelt
 • ik ben te moe, ik heb het al zo druk

Maar is dat wel zo? Heeft het al niet veel te lang geduurd en loop je er eigenlijk elke keer voor weg? Houd je jezelf niet een beetje voor de gek en bedenk je elke keer slimme excuses om er onderuit te komen?

Vace Selviyan

Gecertificeerde NLP coach en trainer

(NYTI) 

Ben jij er daarom klaar voor om voor de rest van je leven beter en effectiever te communiceren met anderen? Geef je dan nú op!

Nog even op een rij:
Wat: NLP Introductie Workshop
Voor wie: Ouders, leerkrachten, ondernemers, leidinggevenden, HR managers, zorgprofessionals en ZZP’ers die worstelen met het gevoel dat ze meer kunnen dan ze laten zien
Waar: Bouwerij 102, Amstelveen
Parkeren: (Gratis en voor de deur)
Wanneer: zie data onderin de pagina
Tijden: 19.00 – 21.30 uur
Deelnemers: Maximaal 5 deelnemers, dus veel persoonlijke aandacht!
En wat nog meer? Een waardevolle workshop met onverdeelde aandacht en praktische persoonlijke tips die je direct kunt toepassen
Investering: Meld je nú aan voor de NLP introductie prijs van € 15,-

Meld je direct aan voor de introductie workshop

Wil je meer weten over NLP en wat het jou kan opleveren? Gaat het geld en de tijd wat je investeert waarde opleveren? Wellicht heb je meer specifieke vragen? Om al je vragen te beantwoorden organiseren wij op onze trainingslocatie in Amstelveen introductie workshops over NLP. Meld je aan en boek nu snel je plek en kom kennismaken met ons, proef de sfeer en ervaar wat een NLP-opleiding voor jou kan betekenen:

Woensdag 8 december
2021 

Om 19.00 – 21:30 uur 

 €15,-

Boek je plek!

Dinsdag 14 December
2021

 Om 19.00-21:30 uur 

 €15,-

Boek je plek!

Donderdag 16 December
2021

 Om 19.00-21:30 uur 

 €15,-

Boek je plek!

Kan je niet op één van deze data? Geen probleem.

Stuur een berichtje

Yuri Pelser

Owner bij Y Productions

“Vace, je hebt door jouw integere en liefdevolle aanpak van mij een ware ambassadeur voor je werk gemaakt. Ik kan en zal je van harte aanbevelen bij iedereen die zichzelf op een waardevolle manier wil ontwikkelen.”

Cathelijne Spijker

Trainer procesbegeleider bij Altra

“Ik zou graag elke week een dag bij Vace meer leren over NLP. Ik ben zelf trainer en coach en ik heb met veel bewondering geobserveerd hoe Vace traint, daar kan ik nog veel van leren. Het volgen van deze training was een cadeautje aan mijzelf.”

Erik Keuben

Vandaach Coaching 

“Vace geeft je de ruimte die je nodig hebt. Hij geeft je inzichten en tools om werk- of privé situaties op een andere manier te bekijken. Alle aangereikte communicatievaardigheden en technieken zijn in het dagelijks leven toepasbaar.”